0720 247 247 | contact@ags-bijuterie.ro
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Despre noi

Amanet Gold Services este o companie care s-a extins rapid pe piata aurului din Romania in ultimii ani. Ne-am inceput activitatea in anul 2010 prin deschiderea primei noastre case de amanet, ajungand in prezent la un numar de 11 agentii. Principala activitate este creditarea, dar din dorinta de a dezvolta si de a pune in recirculatie aurul am deschis Bijuteria AGS.

AGS Jewelry iti ofera calitate si preturi foarte avantajoase. Garantam reduceri incepand cu 50% fata de preturile de lista (catalog) ale produselor comercializate.

AGS Jewelry reconditioneaza bijuteriile provenite din casele noastre de amanet, oferind clientilor oportunitatea de a cumpara o bijuterie practic noua la un pret foarte mic. Toate bijuteriile sunt expuse pentru vanzare doar dupa ce au fost reconditionate, verificate amanuntit, marcate de ANPC si evaluate de un expert autorizat.

Diamantele noastre se incadreaza in normele internationale GIA.

AGS Jewelry este un partener de incredere pentru toti iubitorii de ceasuri de lux sau bijuterii rafinate si pline de eleganta din aur cu diamante.

DESCOPERA O NOUA LUME IN AUR SI PIETRE PRETIOASE!