Ceasuri unisex
Afişare 1 - 24 din 87 (4 pagini)

Alege un model de ceas unisex care ti se potriveste dintr-o gama variata

Ceasuri unisex - adorate de reprezentatii ambelor sexe. Cu ani in urma, era inadmisibil sa vezi la incheietura unei femei un ceas cu o dimensiune mai mare. Acum totul este permis, toate aceste stereotipuri din trecut fiind distruse. Oamenii moderni poarta ceasuri de mana unisex, pentru ca in zilele noastre ce era inainte inacceptabil a devenit acceptabil. Modelele de ceasuri unisex se disting prin simplitatea lor, un astfel de accesoriu fiind potrivit oricarui stil. Un ceas unisex nu ar trebui sa aiba un design complex, cu multe pietre sau culori stridente. Ceasurile unisex sunt potrivite atat pentru incheietura firava a unei doamne, cat si pe mana puternica a unui barbat.

Diferenta dintre un ceas unisex si alte modele

Ceasuri unisex - pentru femeile si barbatii indrazneti. Ceasurile de mana unisex nu se incadreaza intr-un tipar anume, ele nefacand parte din accesoriile rafinate ale doamnelor si nici din colectiile impunatoare de modele de ceasuri barbatesti. Aceste modele de ceasuri au fost concepute ca raspuns la tendintele femeilor din ultimele decenii de a purta haine si accesorii oversized. Aceste ceasuri de mana unisex pot avea diferite forme, insa predomina cele cu carcasa rotunda sau dreptunghiulara. Cele mai populare ceasuri unisex de pe piata sunt ceasuri din otel inoxidabil, ele fiind totodata si cele mai durabile. In ceea ce priveste culorile extravagante, culorile neutre precum albul sau negrul sunt cele mai cautate.

Modele de ceasuri unisex potrivite atat pentru femei, cat si pentru barbati

Ceasuri unisex – o alegere simpla si sigura. Tendintele in moda s-au schimbat constant de-a lungul timpului, insa ceasurile de la brandurile consacrate raman in voga mereu. Brandurile de ceasuri tind a-și clasifica noile colecții în funcție de dimensiune, mai degrabă decât în funcție de gen, oferind astfel o dezvoltare pozitivă a industriei de orologerie. Asta inseamna că femeile pot purta acum ceasuri cu o dimensiune mai mare fara a se considera ca preiau colecțiile de ceasuri ale bărbaților. Orice femeie care a intrat intr-un magazin de ceasuri si a fost directionata catre vitrina „femeilor” va înțelege acest lucru. In prezent, dacă femeile doresc o versiune mai mică a unui model de ceas barbatesc, este mult mai probabil să o găsească, deoarece majoritatea brandurilor au îmbrățișat aceasta abordare cu dimensiuni diferite în cadrul noilor colectii de ceasuri. În același mod, este o evoluție pozitivă si pentru bărbații care preferă un ceas cu un diametru mai mic, fie din motive fizice, fie din motive ce tin de stil, dar ar prefera să nu se apropie de vitrinele „femeilor”. În multe privințe, un model „unisex” este cea mai sigură alegere, imbogatind opțiunile pentru ambele genuri.