0720 247 247 | contact@ags-bijuterie.ro
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Despre noi

Amanet Gold Services este o companie care s-a extins rapid pe piața aurului din Romania în ultimii ani. Ne-am inceput activitatea in anul 2010 prin deschiderea primei noastre case de amanet, ajungând în prezent la un număr de 10 agenții. 

Din dorința de a da o noua valoare frumosului, la sfârsitul anului 2014 am înființat boutique-ul AGS Jewelry, care se integrează perfect misiunii și valorilor Amanet Gold Services și oferă produse de un înalt standard calitativ segmentului de lux al iubitorilor de bijuterii rafinate și ceasurilor de lux. 

AGS Jewelry vă oferă o gamă variată de bijuterii unice, din aur de diverse carataje, cu diamante și pietre prețioase precum și ceasuri de lux de la cei mai prestigioși producători. Echipa noastră vă oferă oportunitatea de a achiziționa obiecte de excepție la prețuri fără egal. Toate bijuteriile sunt însoțite de un certificat de garanție și conformitate, fiind expuse spre vânzare numai după ce au fost verificate amanuntit și evaluate de un expert autorizat. Diamantele noastre se incadrează în normele de calitate internațională GIA.

Prin AGS Jewelry beneficiați atât de obiecte rare și de inaltă calitate, servicii prompte și profesionale, cât și de cele mai avantajoase prețuri. Garantăm reduceri începand cu 50% față de prețurile de listă (catalog) ale produselor comercializate în cadrul boutique-ului și magazinului nostru online.  

Încă de la inceput, valorile care stau la baza strategiei noastre au fost calitatea și inovatia, reflectate prin produsele și serviciile marca AGS Jewelry, precum și relatiile excelente consolidate cu clientii nostri.
AGS Jewelry este locul ideal indiferent dacă sunteți în căutarea unui cadou, dacă doriți să vă răsfațați sau să faceți o investiție de valoare