Intrebari frecvente Aur la schimb

Primim la schimb obiecte din aur cu orice puritate: de la aur cu carataj mai slab (8K-12K), obiecte clasice din aur de 14K sau 18K sau chiar monede sau lingouri de 24K. De asemenea, poti oferi la schimb si alte obiecte de valoare, precum obiecte din argint, ceasuri, electronice.

Valoarea obiectului se calculeaza pe loc, in locatia AGS. De asemenea, AGS pune la dispozitie pe website-ul magazinelor un calculator de evaluare rapida special conceput pentru “Aur la schimb”, cu care clientul poate obtine un pret estimativ pentru obiectul sau, doar prin introducerea gramajului si a puritatii aurului.

Daca valoarea obiectului oferit la schimb este mai mica decat pretul obiectului achizitionat, clientul trebuie sa achite diferenta, folosind optiunile de plata din magazin, respectiv numerar sau card.

In cazul in care obiectul oferit spre schimb valoreaza mai mult decat cel achizitionat, clientul va primi de la AGS diferenta dintre valoarea bunului sau si cea de achizitie, in numerar.

Aveti posibilitatea de a inlocui bijuteriile din aur pe care nu le mai purtati sau care prezinta defecte, cu alte modele de actualitate sau cu un design diferit. Puteti obtine astfel o reducere substantiala din valoarea pe care trebuie sa o achitati pentru achizitia unei alte bijuterii. De asemenea, pentru obiectele oferite la schimb, AGS ofera un pret mai bun/gram decat atunci cand doriti sa amanetati sau sa vindeti bijuterii.

Nu, achizitia cu aur la schimb se poate realiza doar in locatiile fizice ale companiei, pentru ca este necesara verificarea si evaluarea bunurilor oferite. Pot fi achizitionate online doar produsele care se achita integral, prin metodele de plata oferite pe website.