Genți de lux

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Genti de lux originale – visul devenit realitate al oricărei pasionate de modă

“Moda nu este ceva ce exista doar in rochii. Moda este pe cer, pe strada, moda are de-a face cu ideile, felul in care trăim” afirma regretata Coco Chanel. Într-o lume unde funcționalul primează, noi, echipa AGS Jewelry, ne propunem să readucem frumosul și originalitatea în prim-plan. Indiferent dacă stilul tău este clasic sau optezi pentru extravaganță, consilierii noștri te vor ajuta să îți alegi accesoriul care te definește.

Te invităm să descoperi universul fascinant al eleganței la superlativ: genți de lux de la cele mai prestigioase branduri din lume, creații one-of-a-kind de la Hermes, Louis Vuitton, Dior, Chanel, Prada, Valentino, Burberry, YSL, Bottega Veneta, Balenciaga, Chloe, Miu Miu, Fendi, Celine și altele. Aceste case de modă iconice au creat colecții de referință în lumea modei și au redefinit standardele de lux și eleganță.

 
Modele de genti de lux – accesorii de excepție pentru orice ocazie

În ultimii ani, principalele branduri pentru genți de lux au introdus o serie de inovații pentru a se adapta cerințelor în schimbare ale consumatorilor și tendințelor industriei modei. Tehnologii moderne și funcționalități inovatoare au fost incluse în designul genților de lux pentru a îmbunătăți calitatea, durabilitatea și funcționalitatea lor: sisteme de închidere magnetice, compartimente speciale pentru dispozitive electronice sau materiale rezistente la apă și zgârieturi.

Sustenabilitatea a fost inclusă pe lista de priorități, numeroase branduri de lux utilizând materialele reciclabile și tehnici de fabricație mai prietenoase cu mediul.

Calitatea materialelor folosite de brandurile producătoare de genți de lux contribuie la durabilitatea și purtabilitatea acestora; brandurile de lux utilizează în continuare material premium: piele naturală de vită, de căprioară sau pielea exotică precum crocodilul sau șarpele. În plus, cerințele consumatorilor preocupați de aspectele etice și ecologice ale producției de genți de lux au fost luate în considerare astfel încât materiale alternative durabile au fost dezvoltate și utilizate, precum pielea vegană / ecologică, materialele reciclate sau materialele organice.

Echipa AGS Jewelry este dedicată descoperirii și comercializării celor mai apreciate genți de lux, care să confere garderobei tale stilul și funcționalitatea dorită și care să îți respecte considerentele etice.


Genți de lux autentice – simboluri ale sofisticării și o investiție rentabilă

O geanta de lux nu este numai un accesoriu spectaculos, ci poate fi o investiție cu un potențial ridicat de rentabilitate. În ultimii zece ani, piața genților de lux autentice pre-owned a crescut semnificativ, oferind opțiuni atractive pentru doritorii de articole de lux la prețuri mai accesibile sau care iau în considerare o investiție în articole de marcă cu o valoare durabilă.

În 2014 valoarea pieței globale pentru genți de lux pre-owned se situa la 5 - 8 miliarde de euro. În prezent, valoarea sa este estimată în jur de 25-30 de miliarde de euro datorită popularității sporite a articolelor de lux pre-owned și a importanței lor în industria modei. Cu o cerere în expansiune și o gamă tot mai largă de opțiuni disponibile pentru consumatori, se prognozează că valoarea acestei piețe va continua să crească în viitor.

 Pentru un colecționar sau un consumator de accesorii de lux această stare de fapt are o semnificație pozitivă: nu a investit în pierdere, poate valorifica obiectele sale de lux la o valoare mai mare decât în momentul achiziției lor, dacă dorește acest lucru.

Beneficiile achiziționării genților de lux nu se limitează doar la valoarea lor pe piață, la calitatea și designul lor excepțional. Aceste genți sunt investiții în stilul personal și în propria încredere. Fie că optezi pentru o geantă clasică de la Hermes sau o piesă inovatoare de la Balenciaga, vei avea oportunitatea de a experimenta luxul autentic și satisfacția de a deține o piesă rară.

Indiferent de valoare, preferințe sau tendințe, gențile de lux de la aceste branduri te vor încânta prin designul lor inovator, calitatea lor excepțională și capacitatea de a conferi ținutelor tale versatilitate, eleganță și un stil autentic. Alege o geantă de lux de la AGS-Bijuterie.ro și transformă fiecare moment într-o experiență de neuitat.

 

*Gențile de lux comercializate de AMANET GOLD SERVICES SRL achiziționate prin intermediul caselor sale de amanet si care sunt puse ulterior spre vânzare, trec printr-un proces de curățare si recondiționare înainte de a fi comercializate.