Lanturi si coliere din aur
Afişare 1 - 24 din 60 (3 pagini)

Lanțuri și pandantive din aur - Bijuterii speciale pentru femei

Lanțuri și pandantive din aur - bijuteriile preferate ale doamnelor. Un model clasic de lanț din aur este perfect pentru un look casual. Este, de asemenea, versatil și poate fi purtat cu o varietate de stiluri vestimentare. Multe modele de lanțuri din aur se potrivesc cu o mare varietate de ținute, de la tricouri casual la rochii de vară sau chiar și cu o ținută office în cazul doamnelor. De asemenea, unui lanț simplu din aur îi poate fi adăugat un pandantiv din aur care va oferi un plus de rafinament ținutei. Un lanț din aur nu este doar un accesoriu menit să atragă atenția, ci va și rezista foarte mult timp, fiind totodată potrivit pentru a fi oferit cadou cuiva drag, având siguranța că îl va purta chiar și toată viața.

Lanțuri din aur sunt accesorii potrivite și pentru bărbați

Lanțuri din aur - pentru bărbați cu stil. Pentru bărbați, aceste modele de lanțuri din aur sunt mai groase și pot fi purtate chiar și cu un maiou sau un tricou simplu, de exemplu așa cum poartă artistul Dorian Popa. De obicei, lungimea standard a acestor lanțuri din aur pentru bărbați este între cincizeci și cinci și șaizeci de centimetri. În cazul femeilor, aceste lanțuri din aur galben mai scurte trebuie purtate cu topuri sau rochii, în timp ce lanțurile din aur galben mai voluminoase pot fi purtate cu ușurință cu pulovere sau cămăși oversized. Modelele de lănțișoare aur alb rămân în trend și pot fi integrate în orice ținute atât casual, cât și elegante. Un alt aspect de luat în considerare se referă la caratajul acestor lanțuri din aur, fiind un factor semnificativ în fixarea prețurilor, cum ar fi lanțurile din aur de 18K care au o valoare semnificativ mai mare față de acele lanțuri din aur de 14K. Da strălucire look-ului tău purtând lături din aur 14K, pentru că acestea joacă un rol important în punerea în evidenta a tinutei tale.

Versatilitatea unui colier din aur este reprezentată de modelul acestuia

La AGS-Bijuterie.ro - o gama largă de coliere din aur. Eleganța unei femei vine din interior și se transmite prin gesturile și personalitatea acesteia. Un factor care contribuie la manifestarea personalității îl reprezintă alegerea corespunzătoare a bijuteriilor, cum ar fi purtarea unui colier din aur. Consilierii de la AGS Jewelry te vor ajuta în alegerea unui colier din aur în completarea ținutei tale. Fie că ai nevoie de un colier din aur pentru zi cu zi sau pentru pentru petreceri, evenimente, la noi vei găși, cu siguranță, modelul potrivit. Unul dintre secretele femeilor pentru a transforma o ținută banală în una senzațională este accesorizarea. Un accesoriu statement care nu poate lipsi din cutia de bijuterii a nici unei doamne este un colier din aur. În funcție de ținutele vestimentare pentru care optați, fie casual sau elegante, purtând un colier din aur veți ieși din anonimat și veți atrage toate privirile.

*Bijuteriile comercializate de AMANET GOLD SERVICES SRL care au fost achizitionate prin intermediul caselor de amanet si care sunt puse ulterior spre vanzare, trec printr-un proces de curatare si reconditionare inainte de comercializarea acestora.