Pandantive din aur
Afişare 1 - 24 din 42 (2 pagini)

Alegeți un pandant din aur pentru un plus de stil

Pandant aur - considerat un accesoriu perfect pentru lănțișoare din aur clasice. Unele lănțișoare din aur tradiționale pot fi îmbinate de cele mai multe ori cu un pandant aur, astfel acestea pot fi un element de bază al garderobei. Aceste bijuterii sunt suficient de versatile pentru a se potrivi cu ținutele tale de zi cu zi și cu siguranță îți vor aduce un plus de stil. De asemenea, există numeroase modele de pandantive din aur de 14K sau 18K pentru a se potrivi cu aspectul tău modern, vintage sau casual. Dacă sunteți în căutarea unui look mai casual, luați în considerare un pandant clasic din aur în formă de cruce. Un pandant aur cu pietre albe este alegerea perfectă pentru o ocazie specială. Un pandantiv de aur se poate asorta și cu o rochie elegantă de seară, cu ținute casual, de zi cu zi și de petrecere. Un design simplu este o opțiune excelentă pentru o nuntă. Pe lângă faptul că sunt atemporale, pandantivele din aur pot fi și un cadou grozav pentru mame sau soții. De asemenea, pot fi un cadou ideal de sărbători pentru prieteni și familie.

Diverse tipuri de pandantive din aur

Pandantiv din aur - o diversitate de modele. Există multe tipuri diferite de bijuterii din aur, printre ele numărându-se și pandantivele din aur. Pot fi purtate atât pe un lanț gros din aur, cât și pe unul subțire. Un colier din aur cu un pandant încrustat cu pietre prețioase sau de laborator va completa orice ținută. Acesta trebuie să fie nelipsit din cutia cu bijuterii și accesorii a unei doamne. Totodată, și bărbații pot purta lanțuri și pandantive din aur. De exemplu, un lanț din aur cu zale împletite accesorizat cu o cruce din aur poate fi un cadou potrivit pentru un domn și este ușor de asortat cu orice alegere vestimentară.

Cum purtăm pandantivele din aur?

Un pandantiv din aur - un accesoriu special. Nu ar trebui să porți pandantive din aur mici și finuțe cu un lanț gros. Ar fi mai bine să optați pentru un lănțișor din aur subțire. Un lanț de 12mm este ideal pentru un aspect îndrăzneț. Un lănțișor care este confecționat din zale mici merită de asemenea să fie luat în considerare, întrucât pandantivul va fi evidențiat. Există și modele de lanțuri din aur cu pandantive fixe, precum lanțuri din aur tip salbă cu bănuți, steluțe sau inimioare. Aceste modele sunt foarte populare.

*Bijuteriile comercializate de AMANET GOLD SERVICES SRL care au fost achizitionate prin intermediul caselor de amanet si care sunt puse ulterior spre vanzare, trec printr-un proces de curatare si reconditionare inainte de comercializarea acestora.