Precomanda

Din dorinta de a satisface toate cererile clientilor nostri, ne-am extins activitatea, si anume, ne-am marit echipa si am implementat o noua procedura. Va doriti de mult timp un model de ceas pe care nu ati avut posibilitatea sa il achizitionati?

Nimic mai simplu, AGS Jewelry va vine in ajutor! Pentru ca nu intotdeauna aveam in stoc orice model de ceas dorit de clientii nostri, avem acum posibilitatea sa le aducem la comanda, special pentru dumneavoastra, la preturi super avantajoase. Fie ca va doriti un ceas nou sau pre-owned, noi putem indeplini orice cerinta. Scopul nostru este sa aveti parte de o experienta inedita si interesanta, sa comandati cu incredere, pentru ca la noi veti gasi intodeauna seriozitate si profesionalism. Colaboram cu dealeri de top din toata lumea si vom incerca sa obtinem oferte de nerefuzat.

Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de mai jos cu detalii despre ceasul dorit, urmand ca ulterior sa fiti contactat de un membru al echipei noastre cu o oferta.

Completeaza formularul
Ceas

Care sunt pasii

Pasul 1

Pasul 1

Completare
formular
Pasul 2

Pasul 2

Ofertă
AGS Jewelry
Pasul 3

Pasul 3

Acceptare
ofertă
Pasul 4

Pasul 4

Plată avans ceas (5 - 50% din valoarea ceasului)
Pasul 5

Pasul 5

Livrare ceas
(1 - 3 saptamani)
Pasul 6

Pasul 6

Plata
integrala