Bratari din aur
Afişare 1 - 24 din 80 (4 pagini)

Brățări din aur pentru toate gusturile

Brățări din aur – nelipsite din cutia cu accesorii. O brățară din aur este un accesoriu foarte versatil, poate fi purtată zilnic și asortată cu orice ținută, fiind o bijuterie care înfrumusețează și oferă un aer de senzualitate și feminitate. Există numeroase modele de brățări aur din care să alegi bijuteria potrivită pentru ține: brățări fixe, brățări pe șnur sau lanț, brățări clasice formate din zale, brățări tenis sau modele de brățări din aur mai sofisticate, din aur alb, aur galben sau aur roz, sau o combinație între cele trei culori. Modelele de brățări din aur pot fi încrustate cu diamante, pietre prețioase și semi-prețioase, pietre cubic zirconia, perle sau pot fi brățări simple din aur solid, care sunt totodată și o alegere bună pentru investiție în aur.

Brățări din aur cuprind esența personalității tale

Brățări din aur – îți completează ținuta.Brățările din aur sunt accesorii pe care le puteți purta la orice eveniment la care participați, adăugând un plus de eleganță ținutelor voastre. În magazinul online AGS Jewelry veți găși brățări din aur potrivite pentru orice ocazie. Colecția noastră de brățări din aur include modele diversificate, în stiluri diferite, fie că doriți să achiziționați o brățară din aur pentru dumneavoastră sau să faceți un cadou special unei persoane dragi. Există modele de brățări din aur care pot fi purtate și de bebeluși, în special modelele pe șnur roșu, care au semnificații speciale. Brățările pe șnur roșu cu talisman din aur sunt aducătoare de noroc, prosperitate și protecție pentru persoanele care le poartă.

Un cadou inedit pentru orice ocazie

Brățara din aur - cadou de poveste. O brățară din aur este un dar potrivit pentru o aniversare, pentru o zi de naștere, absolvire sau o simplă dovadă de iubire față de partener. Venim în ajutorul tău cu alegerea unei brățări din aur potrivite pentru cineva drag. În magazinul online AGS gășiți o selecție vastă de brățări din aur de diverse modele și culori. Consilierii noștri te vor ajuta să alegi brățara perfectă pentru a transmite emoții intense persoanei dragi. În funcție de eveniment, puteți opta, de exemplu, pentru o brățară fixă din aur galben de 18K, o brățară fină pe șnur negru cu bile din aur de 14K sau chiar o brățară cu plăcuță rotundă sau dreptunghiulară pe care o puteți personaliza cu numele persoanei căreia i-o oferiți. Un cadou personalizat arată dovada ta de implicare în alegerea cadoului și va avea o semnificație și mai importantă pentru cel care îl primește.

*Bijuteriile comercializate de AMANET GOLD SERVICES SRL care au fost achizitionate prin intermediul caselor de amanet si care sunt puse ulterior spre vanzare, trec printr-un proces de curatare si reconditionare inainte de comercializarea acestora.