user

Nu esti logat

Intra in cont

Bratari tenis

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Vezi oferta variata de Bratari Tenis - Bratara Tennis cu Diamante

   Bratari tenis și bijuteriile în general sunt un lucru personal. Dar de ce unele piese nu se demodează niciodată? Fie că este vintage sau nou-nouț, din colecția străbunicii sau de la AGS-Bijuterie.ro, bratari tenis sau bratari tenis argint au un factor wow greu de depășit. Diamantele sunt un exemplu de pietre de lux considerat prețioase, atemporale și valoroase. Dar, pe lângă bijuterii, câte alte utilizări au diamantele? Ai ghicit - foarte puține.
  Desigur, diamantele merită absolut admirație doar pentru frumusețea și raritatea lor. Dar o mare parte din apelul lor este rezultatul a zeci și zeci de ani de publicitate pricepută. Aurul, pe de altă parte, nu este doar un alt material prețios. Este o comoară care îi depășește pe alții de acest fel. Aurul este atât frumos, cât și util. Este apreciat pentru scopuri industriale și beneficii pentru sănătate, precum și pentru bijuterii.

  Asta înseamnă că, chiar dacă singurul aur pe care îl deții este în colecția ta de bijuterii sunt câteva bratari tenis, ele au același potențial ca o colecție de monede de aur. Aurul a fost întotdeauna un simbol al statutului. Indiferent de câte tendințe au venit și au dispărut, nu a existat niciodată un moment în care bijuteriile din aur să cadă de pe radar. Apelul său universal pare să transcende atât timpul, cât și cultura.
  De fapt, aurul ca substanță este atât de apreciat încât orice atinge devine impresionant și de înaltă calitate. Un lanț de înghețată din California a explodat pe rețelele sociale, creând un tratament de lux. Poți ghici ingredientul secret? Ei și-au acoperit conurile de înghețată cu o foiță de aur de 24k. Unele mărci de produse cosmetice impun ca fiind de top, adăugând particule de aur în produsele de îngrijire a pielii.

Bratari tenis au fost întotdeauna recunoscute ca fiind de lux și sofisticate

   Bratari tenis vor fi mereu în trend, fiind considerate bijuterii de lux. Unul dintre motivele pentru care aurul este atât de apreciat este că are o putere incredibilă de durată.  În primul rând, aurul este cel mai nereactiv metal din toate.  Ei bine, atunci când metalele reacționează cu elemente active precum oxigenul, acest lucru face ca metalul să se ruginească și să se uzeze cu timpul. Un anumit nivel de uzură este posibil cu aurul - dar atunci când se murdărește, este foarte ușor și mai puțin vizibil decât alte metale.
   Pur și simplu, aurul îmbătrânește cu grație, iar purtarea de bratari tenis devine o artă pentru orice femeie. Bratara din aur este rezistentă la coroziune.  Durabilitatea și uzura fiabilă sunt trăsături de dorit pentru orice fel de bijuterii. La urma urmei, cele mai valoroase piese ar trebui să dureze suficient de mult pentru a deveni moșteniri de familie.

  Un factor care intră în decizia de a purta bratara din aur este problema tonului pielii. Bratara din aur arată măgulitor pe tenuri cu tonuri calde. Pielea cu tonuri calde are nuanțe de culoare galbenă sau aurie sub suprafață, care influențează aspectul altor valori tonale lângă pielea ta - de la machiaj și culoarea părului la îmbrăcăminte și bijuterii. Ca regulă generală, purtarea culorilor care se potrivesc cu nuanțele pielii tale arată cel mai măgulitor.
  Bratara tenis aur scoate în evidență o strălucire frumoasă în tonuri calde ale pielii, pe care nu le dau doar culorile argintii. Și nu este nimic mai bun decât un ten strălucitor și strălucitor cu o bratara tenis aur! Vorbind de valori tonale, există multe de spus pentru purtarea de bratara tenis aur, chiar dacă nuanțele tale nu sunt strict aurii. De fapt, cei cu pielea palidă caută deseori moduri de a aduce căldură tenului.

Pielea ta va fi sărutată de soare atunci când porți bratara tenis aur

   Bratara tenis aur este ideală de purtat vară, după ce pielea ta a fost alintată de razele soarelui! Dacă tonurile aurii nu sunt cu adevărat ceașca ta de ceai, fără sudoare! Vă puteți bucura în continuare de avantajele purtării de bratara tenis aur. Deoarece aurul pur este atât de moale, aurarii îl amestecă cu alte metale pentru a-l face cu adevărat purtabil. Acest proces produce ceea ce se numește „aliaj”, care este un amestec de două sau mai multe metale.
  După cum probabil ați putea ghici, amestecarea altor metale cu aur își schimbă culoarea. Bratara tenis aur poate avea o nuanță roz, o nuanță galben deschis sau o nuanță argintie. Totul depinde de ce metale intră în crearea aliajului. Aurul care rămâne fidel culorii sale galbene este de obicei aliat cu cupru, argint și zinc.

  O concentrație mai mare de cupru până la argint și zinc are ca rezultat o nuanță frumoasă roz, cunoscută sub numele de aur roz folosit și la o bratara tenis aur. Aliajele care conțin paladiu, platină sau nichel produc aur alb. Lucrul grozav despre aur este că există cu adevărat o culoare pentru toată lumea. În plus, toate aceste culori sunt disponibile în concentrații mari, cum ar fi aurul de 18k. Adică 75% aur!
  Deși aurul este puternic și de lungă durată, este și cel mai maleabil metal din toate. Are o flexibilitate uimitoare!  O bratara tenis aur va fi remarcată de fiecare dată! Aurul poate lua orice formă imaginabilă. Îndrăzneț, gros, delicat, texturat, greu, ușor - orice inspiră imaginația bijutierului pentru a realiza o bratara tenis aur. A purta bijuterii din aur nu este doar o declarație de modă. Puterea acestui metal prețios merge chiar mai adânc de atât.

Bratara din aur a continuat să fie atât de populare și vor fi mereu!

   Bratara din aur este un accesoriu distractiv și versatil, deoarece poate fi purtată singură sau suprapuse împreună cu altele și oferă un accent deosebit ceasului și inelelor. Pentru a satisface diferite stiluri, bratara din aur poate fi purtată de femei de toate vârstele. Bratara din aur are o versatilitate strălucitoare, iar brățările cu perle oferă un stil clasic, în timp ce bratara tennis argint adaugă o culoare fascinantă la încheietura mâinii.
  Am adăugat recent o nouă linie de bratara tennis argint care pot fi purtate în orice moment al zilei, nu doar la o petrecere sofisticată în weekend sau la o seară la restaurant. Bratara din aur oferă un design natural și simplist, folosind împletituri grațioase și pietre sofisticate, potrivite pentru orice vârstă. Aceste brățări sunt reglabile pentru a se potrivi celor mai multe dimensiuni ale încheieturii mâinii. Începeți o tradiție de familie oferind o bratara din aur.

  Bijuteriile sunt foarte rezistente și pot fi transmise din generație în generație în cadrul unei familii. Bratara tenis aur este potrivită pentru orice vârstă, chiar se dovedește a fi cel mai bun cadou pentru un copil decât o jucărie. Lăsați-i copiii sau nu, întotdeauna există bijuterii de plătit. În același mod, bijuteriile servesc oricare dintre sexe. Pentru femei, există inele, cercei, brățări, coliere și pentru bărbați ceasuri și lanțuri groase.
  Bratara tenis aur oferă varietate. Modul de a da cadoul poate fi la fel de original ca o bratara tenis aur. De exemplu, la Crăciun plasând o bratara tenis aur pe ramura bradului de Crăciun, legați-o de vâsc. Bratarile tenis sunt considerate a fi un cadou memorabil. Amintiți-vă întotdeauna cine le-a dat, când, unde ați fost și chiar îmbrăcăminte pe care ați purtat-o împreună cu bratara tenis aur. Bijuteriile de la AGS-Bijuterie.ro spun o poveste.

bratara tennis argint
bratara din aur