Intrebari frecvente Precomanda

In incercarea de a acoperi nevoile si dorintele tuturor clientilor nostri, am implementat serviciul de “Precomanda ceas”, prin care putem aduce in magazinul AGS exact modelul ceasului pe care doriti sa il achizitionati, in termen de cateva zile, special pentru dumneavoastra.

Pretul final de vanzare pentru fiecare ceas in parte difera in functie de anumite caracteristici specifice: conditie, an, pachet de livrare, accesorii, etc; Pentru a primi o oferta de pret cat mai exacta, va rugam sa completati formularul de precomanda si sa ne oferiti toate detaliile solicitate.

Nu. Completarea formularului nu este echivalenta cu comanda ferma. Dupa completarea formularului, echipa noastra va reveni cu o oferta de pret pentru ceasul propus. Abia dupa acceptarea ofertei din partea dumneavoastra si achitarea avansului se va proceda pentru comanda ceasului.

Timpul de livrare este variabil, intre 5 si 21 zile, fiind luate in calcul mai multe aspecte: disponibilitatea ceasului, tara de achizitie, efectuarea platilor, compania livratoare, eventuale intarzieri neprevazute, etc.

Se va achita un avans intre 10-50%, variabil in functie de brand, model, conditie, etc, in baza facturii de avans. Plata avansului se poate face prin transfer bancar, ori numerar/card in magazin.

Restul de plata se va achita in momentul ridicarii ceasului din magazin. In cazul in care nu sunteti din Bucuresti iar ceasul trebuie expediat catre dvs., diferenta se va achita prin transfer bancar anterior livrarii produsului.

Putem aduce atat ceasuri noi/nepurtate, precum si ceasuri pre-owned/vintage.

Nu. Daca avansul a fost platit si comanda confirmata, aceasta nu se mai poate anula.

Echipa noastra va cauta ceasul conform indicatiilor oferite de dvs. in formular si vom face tot posibilul sa gasim produsul exact asa cum va doriti. Daca, totusi, unele conditii nu pot fi indeplinite, veti fi anuntat. Niciun ceas nu va fi comandat fara acordul final al cumparatorului.

Facem tot posibilul sa ne asiguram ca nu se va ajunge la aceasta situatie, tocmai din acest motiv vom incerca sa obtinem toate detaliile despre ceas inainte de a va prezenta oferta finala. Fie ca vorbim de zgarieturi sau urme de uzura, de o za lipsa sau de o cutie deteriorata, chiar si cele mai mici detalii vor fi trecute in oferta noastra, cu fotografii atasate.

Toate ceasurile vor fi achizitionate din surse sigure si de incredere, de la magazine partenere sau colaboratori de-ai firmei noastre. In momentul primirii ceasului in magazin, acesta va fi verificat de catre un specialist.