Bratari tenis
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

Brățări tenis cu diamante: nelipsite din colecția de bijuterii

Brățări tenis cu diamante– accesoriu de lux pentru toate preferințele. Există bijuterii care nu se demodează niciodată. Fie că vorbim de anumite accesorii vintage, fie că ne raportăm la brățări tenis cu diamante sau pietre prețioase, bijuteriile sunt atemporale și valoroase. Toate diamantele sunt considerate a fi pietre de lux, prețioase, din ce în ce mai rare, având totodată și o frumusețe nemuritoare. Aurul, ca metal prețios, este și el asociat cu cele mai puternice manifestări ale sacrului: lumina, soarele, nemurirea, precum și ideea de ascensiune. Aurul simbolizează siguranță și prosperitate. Bijuteriile confecționate din aur și încrustate cu diamante sunt cu atât mai speciale, considerând proprietățile acestor elemente. Asta înseamnă că, dacă deții în colecția ta de bijuterii câteva brățări tenis cu diamante, ele au un potențial valoric similar cu o colecție de monede de aur. În plus, pe lângă valoarea materială, modelele de brățări tenis au și o valoare spirituală pentru persoana care le poartă. Aurul a fost întotdeauna un simbol al statutului. Indiferent de câte ori s-au schimbat tendințele, nu a existat niciodată un moment în care bijuteriile din aur să dispară de pe radar și să nu mai fie apreciate. Acest metal prețios pare să transcendă atât timpul, cât și cultura.

Brățări tenis au fost întotdeauna recunoscute ca fiind bijuterii de lux

Bratari tenis - mereu în trend. Brățările tenis cu diamante denotă eleganță oricărei femei, indiferent de stilul ei. Colecția de bijuterii de la AGS-bijuterie.ro include o gamă diversificată de brățări tenis diamante, confecționate din aur alb, galben, roz sau negru sau din platină și încrustate cu diamante naturale sau pietre prețioase.

O brățară tenis este un accesoriu versatil, simplitatea acesteia făcând-o potrivită pentru a fi purtată zilnic, însă totodată sunt considerate ca fiind bijuterii de lux. Brățările tenis cu diamante sunt alegeri ideale pentru cadouri cu o însemnătate aparte, pentru evenimente precum aniversarea căsătoriei, Valentine’s Day, absolvire, o promovare la locul de muncă sau chiar pentru retragerea din activitatea profesională. 

Istoria denumirii de “brățară tenis”

Brățăra tenis– călătorie în timp. Inițial, acest model de brățară era cunoscută că “eternity”, constând într-o montură în șir, cu diamante de aceeași culoare și dimensiune. Au devenit populare în jurul anului 1920, când doamnele obișnuiau să poarte mai multe brățări de același fel pe încheietură. În anii ’70-’80, acest tip de brățară a primit denumirea de brățară tenis. Chris Evert, o jucătoare de tenis foarte populară, câștigătoare a 18 titluri de Grand Slam, era totodată cunoscută și pentru stilul său elegant. Evert obișnuia să poarte bijuterii în timpul competițiilor sportive în mod regulat. În 1987, în timpul unei partide de US Open, în urma unei lovituri, lui Evert i-a căzut brățara de la încheietură. Meciul a fost oprit pentru ca bijuteria să fie găsită iar acest eveniment a rămas în istorie.

Începând cu acel moment, fanii tenisului de pretutindeni au adoptat denumirea de “brățară tenis” pentru modelul de brățară purtat de Evert. Închizătoarea bijuteriei a fost modificată așa încât să nu se desprindă de la încheietură cu ușurință. Popularitatea bijuteriei a crescut tot mai mult iar oamenii au început să achiziționeze brățări tenis pentru colecțiile lor personale.

*Bijuteriile comercializate de AMANET GOLD SERVICES SRL care au fost achizitionate prin intermediul caselor de amanet si care sunt puse ulterior spre vanzare, trec printr-un proces de curatare si reconditionare inainte de comercializarea acestora.