Intrebari frecvente vinde ceas

Acceptam o gamă largă, in principiu acceptam ceasuri de lux ce sunt fabricate de către producători consacrați pe piața de profil, așa cum ar fi: Rolex, Tag Heuer, Cartier, Hublot, Breitlling, Omega, Audemars Piguet, Chopard, Patek Phillipe, etc.

Nu, evaluarea ceasului este GRATUITA.

Sigur ca da. Detinerea actelor si a cutiei nu este o conditie obligatorie, insa poate defavoriza valoarea ceasului.

Ceasurile de care suntem interesati pentru achizitionare se evalueaza de catre un expert in domeniu. Pretul pe care il oferim este stabilit in functie de criteriul estetic, functionalitate, accesorii, prezenta sau absenta cutiei si a actelor ce insotesc obiectul respectiv, precum si gradul de vandabilitate pe piata de profil.

Evaluarea se poate efectua in decursul aceleiasi zile, exceptand zilele de sambata si duminica.

Imediat dupa evaluarea si valorificarea ceasului, se poate efectua si plata.

In cazul in care detineti un ceas de care suntem interesati, il puteti lasa atat in regim de amanet cat si spre renuntare, in functie de nevoia sau dorinta dumneavoastra, procedura de evaluare si valorificare fiind aceeasi.

Acceptam DOAR ceasuri originale, NU acceptam ceasuri replica si nu incurajam aceasta piata.

Starea estetica impecabila a ceasului si detinerea accesoriilor aferente produsului (curea, acte, cutie) nu sunt conditii obligatorii, doar ca pot defavoriza valoarea ceasului.

Comisionul perceput este intre 0.1%/zi – 0.25%/zi, in functie de valoarea contractuala, acesta fiind recalculabil in functie de numarul de zile trecute din momentul inregistrarii contractului pana la momentul achitarii acestuia.

Sigur, se pot efecta plati esalonate ale creditului, conditia este sa nu depasiti perioada contractuala mentionata in contract sau in nota de prelungire a contractului.

La Casa de Amanet A.G.S puteti valorifica orice obiect din categoriile acceptate, respectiv: obiecte din aur, bijuterii din aur cu diamante, obiecte din argint, aparate electronice, ceasuri din categoriile de lux ce nu le mai purtati sau sunt din colectiile mai vechi si nu va mai plac. Cu suma obtinuta in urma valorificarii obiectelor mai sus mentionate va puteti achizitiona un ceas la care aspirati din colectia noastra, sau mai puteti adauga diferenta necesara in cazul in care nu va incadrati in suma. Toata procedura se desfasoara in cadrul aceleiasi locatii: Piata Romana nr 5. Daca ceasul pe care vi-l doriti nu se afla pe stoc, il putem aduce si la comanda.

In contractual incheiat cu dumneavoastra este mentionata obligatia noastra de a returna obiectul dvs. in aceeasi stare in care a fost lasat in amanet. In calitate de creditor, noi suntem obligati sa respectam aceasta conditie. Pe toata durata contractului, obiectul nu va fi instrainat si nu vom dispune deloc de acesta, fiindu-va returnat in momentul in care va indepliniti obligatia de plata stabilita prin contract. De asemenea, va informam ca fiecare parte va primi un exemplar al contractului.