Inele cu diamante
INEL AUR ALB 18K CU DIAMANT_7542
900,00 Lei 1.800,00 Lei
Afişare 1 - 24 din 55 (3 pagini)

Prețioasele inele cu diamante

Inele cu diamante – pentru toate buzunarele. Intră în universul AGS și descoperă modelele deosebite de inele cu diamante în magazinul nostru online. Ți-ai dorit dintotdeauna să deții un inel cu diamante însă ți s-a părut a fi un vis intangibil? Acum poți străluci purtând inele cu diamante de la AGS Jewelry din aur galben, alb sau aur roze de 18K, pe care le poți achiziționa la prețuri accesibile. Din magazinul AGS îți poți achiziționa mult doritul inel cu diamante la un preț avantajos, primind o bijuterie de o calitate superioară atent verificată de către specialiștii noștri.

Inele cu diamante naturale pentru ocazii speciale

Inele cu diamante – pentru gusturi rafinate. Dacă îți doreșți un model de inel cu design complex, încrustat cu mai multe diamante de diferite tăieturi, precum brilliant, princess, baghetă, oval, emerald, inima, etc, consilierii AGS sunt aici pentru ține, fie că ai nevoie de asistență online, fie că dorești să vii într-unul din magazinele noastre de bijuterii din București, te vom îndrumă să găsești inelul potrivit conform dorințelor tale. Aceste modele de inele sofisticate pot fi purtate cu rochii lungi sau medii la evenimente cum ar fi: nuntă, zi de naștere, onomastică, aniversare, cocktail, etc.

Oferă-i cadou un inel cu diamant

Inel cu diamant - un cadou pentru o viață. La AGS Jewelry vei găsi cadoul perfect pentru a-ți exprima iubirea față de o persoană dragă. Cu siguranță vei face alegerea ideală astfel încât o vei face să se simtă specială. Diamantele sunt un simbol al puterii și al eternității, fiind cele mai dure nestemate folosite în industria bijuteriilor. De-a lungul timpului, bijutierii s-au întrecut în confecționarea unor inele cu diamante care sunt adevărate opere de artă, ieșind din tiparul normalului în care erau folosite doar diamante incolore. Aceștia au optat și pentru folosirea unor diamante de diverse culori, care se completează armonios cu personalitatea persoanelor care le vor purta. Predominante sunt diamantele negre, dar se întâlnesc și inele cu diamante galbene, cognac, albastre, roz, etc, acestea fiind mult mai rar întâlnite.

*Bijuteriile comercializate de AMANET GOLD SERVICES SRL care au fost achizitionate prin intermediul caselor de amanet si care sunt puse ulterior spre vanzare, trec printr-un proces de curatare si reconditionare inainte de comercializarea acestora.