Inele din aur
Afişare 1 - 24 din 89 (4 pagini)

Clasicele inele din aur

Inel din aur – printre cele mai populare bijuterii. Inelele pe care le porți trebuie să te definească, întrucât se spune că ele sunt simboluri puternice ale puterii, ale cercului vieții. Modelele de inele de aur se diferențiază în funcție de nuanță de aur, aur galben, aur alb și aur roz, dar și în funcție de carataj, de complexitatea modelului, de pietrele folosite și de montura în care au fost setate acestea. Alegerea nuanței de aur potrivite depinde în funcție de preferințele personale, culoarea pielii, eveniment, etc. Dacă va doriți un inel din aur pe care să îl purtați zilnic, optați pentru un model simplu, din aur galben sau aur alb de 14K. Aurul roz este în general o culoarea mai blândă și armonioasă cu nuanța pielii. Modelele de inele din aur galben sunt cele mai întâlnite, iar aurul alb este o alegere modernă și simplistă.

Surprinde-ți stilul cu inele din aur

Inele din aur - o diversitate de modele. Dacă dorești să te răsfeți pe tine sau o persoană dragă cu un inel din aur, vei găsi o selecție frumoasă de inele din aur de diverse culori în magazinul online www.ags-bijuterie.ro. Gama noastră de produse include modele simple de inele din aur subțiri, inele eternity, inele tip verighetă sau inele de logodnă, cu model tip charm. Orice design ai alege, te va captiva și îți va da o notă de feminitate. Totodată, inelele din aur pot fi purtate atât la ținute elegante, cât și la ținute casual sau sport, în general ținutele sport fiind accesorizate cu inele din aur fără pietre. Oricum ar fi, aceste inele din aur rămân printre bijuteriile preferate ale oricărei personalități.

Dă strălucire ținutei tale cu un inel din aur

Un inel din aur - simbol al iubirii, cât și al prieteniei. De-a lungul timpului, bijutierii și-au perfecționat tehnica și au creat felurite modele de inele din aur. Fiecare bijuterie denotă iscusința minuțioasă și calitatea cu care a fost făcută, acele modele de inele sofisticate câștigând admirația tuturor. Pe lângă aspectul lor diversificat și valorea sentimentală pe care o au aceste inele din aur, ele au și o valoare materială care va rezista în timp. Deși pietrele sunt cele care oferă strălucire și înfrumusețează bijuteria, metalul prețios din care este confecționat inelul este cel care îi dă adevărata valoare.

*Bijuteriile comercializate de AMANET GOLD SERVICES SRL care au fost achizitionate prin intermediul caselor de amanet si care sunt puse ulterior spre vanzare, trec printr-un proces de curatare si reconditionare inainte de comercializarea acestora.