Ceasuri
Afişare 1 - 24 din 851 (36 pagini)

Ceasuri Originale - Create pentru satisfacerea oricărui pasionat
Ceasuri originale sau ceasuri autentice – este cadoul ideal pentru orice ocazie. Pe măsură ce se apropie sezonul cadourilor, probabil că începeți să vă gândiți la alegerea cadourilor pentru cei dragi. Anul acesta am fost încurajați să cumpărăm ceasuri elvețiene care nu sunt doar niste accesorii, ci adevărate investiții, a căror valoare se păstrează sau chiar va crește în viitor.
Este foarte important să alegi cadouri semnificative care să reziste în timp. Consilierii de la AGS-Bijuterie.ro vă vor îndruma în alegerea unui cadou perfect. Atunci când îi oferi cuiva un ceas, îi transmit totodată un mesaj să prețuiască mai mult timpul, mai ales când suntem cu toții atât de ocupați. Este ceva ce ne-am putea oferi mai des - mai mult timp.
Ceasurile elvețiene sunt rezistente și de lungă durată. Sunt unul dintre singurele cadouri care pot fi purtate zilnic. Când oferi un cadou cuiva, nu există satisfacție mai mare decât să le oferi ceva ce știi că vor purta și iubi. Modelele de ceasuri de colecție au personalitate. Fie că este vorba de un model sport cu cronograf sau de un ceas clasic din aur cu o curea delicată din piele, fiecare ceas are propriul său caracter.
Modelele de ceasuri originale sunt cadoul perfect pentru orice aniversare
Ceasuri originale - cadoul care se potrivește perfect. Orice model de ceas original ai alege, este un memento zilnic al persoanei care ți l-a dăruit. Un ceas este un cadou semnificativ, purtandu-l zi de zi îți amintești cu drag de persoana care ți l-a oferit. Dăruind ceasuri originale este o modalitate prin care îi transmiți unei persoane că îți pasă de ea și că vrei să fii prezent în viața ei de zi cu zi.
Aceste ceasuri de brand sunt un cadou special și luxos. De asemenea, trebuie să încerci să cunoști stilul persoanei căreia îi vei cumpăra acest cadou. Ce fel de vestimentație poartă? Prefera ținute colorate sau culorile simple? Daca poartă deja un ceas, ce fel de ceas poartă? Este un ceas fashion sau este un model de ceas de lux? Răspunsul la aceste întrebări vă va ajuta să decideți ce model de ceasuri de brand doriți să achiziționați.
Doar pentru că ție îți place un ceas, asta nu înseamnă că este potrivit pentru persoana căreia vrei să îi dăruiești un cadou. Așadar, înainte de a lua o decizie, consultă-te cu specialiștii de la AGS-Bijuterie.ro și ai încredere că te vor ajuta să faci alegerea potrivită.
Ceasuri de colecție pentru o investiție profitabilă
Ceasuri de colecție – o investiție pe viață. În ultimii ani, investițiile în ceasuri au devenit o opțiune preferată de oameni, fapt ce încurajează creșterea continuă a prețurilor. Investiția în ceasuri de lux și în ceasuri de colecție poate fi chiar profitabilă, dacă alegi brandul potrivit. Sfatul nostru este să optați pentru ceasuri de lux de la branduri de prestigiu, pentru care există o cerere mare pe piață și care își mențin valoarea în timp. Consultând oferta magazinului AGS-Bijuterie.ro, vei găsi mai modele de ceasuri de colecție noi sau pre-owned potrivite pentru investiție, toate prezentând garanția calității și autenticității.
Potrivit “Precious Time”, primul fond de investiții specializat în tranzacționarea ceasurilor de lux, investiția în acest domeniu poate fi mai profitabilă pe termen lung decât un depozit bancar. Optați pentru branduri și modele populare precum Rolex Submariner sau Rolex Daytona, Audemars Piguet Royal Oak sau Patek Philippe Nautilus. Popularitatea acestor modele o să vă asigure un flux permanent de cumpărători.
De asemenea, modelele de ceasuri care nu se mai află în producție cunosc o creștere de preț continuă, pe măsură ce disponibilitatea lor pe piață scade, valorea lor ajungând chiar să se dubleze sau tripleze. Un exemplu foarte bun în acest sens este Rolex Submariner Ref. 116610LV, cunoscut drept “Hulk”. Rolex a luat decizia de opri producția acestui model în 2020, fară a introduce un nou ceas similar în portofoliul sau. Acest fapt a determinat explozia prețurilor pe piața pre-owned pentru acesta, de la 9350 euro prețul de retail la nu mai puțin de 28000 euro la începutul anului 2022.