Aur la schimb

In agentiile Amanet AGS, precum si in magazinele AGS Jewelry, aveti posibilitatea de a valorifica obiecte si bijuterii mai vechi din aur pe care le detineti (obiecte, accesorii uzate sau rupte, monede, lingouri, aur dentar, etc) si le puteti inlocui cu alte modele de bijuterii din portofoliul magazinelor noastre. Primim la schimb obiecte din aur cu orice puritate: de la aur cu carataj mai slab (8K-12K), obiecte clasice din aur de 14K sau 18K sau chiar monede sau lingouri de 24K. Obiectele din aur vor fi cantarite si evaluate pe loc. Dupa ce primiti oferta de pret, achitati doar diferenta si plecati acasa cu o noua bijuterie. Ori, daca aurul pe care il detineti valoreaza mai mult decat bijuteria achizitionata, o sa primiti diferenta in numerar.

De ce sa investesti in aur?


Bijuteriile si obiectele confectionate din aur nu se devalorizeaza de-a lungul timpului, din contra, valoarea lor a urmat in general o tendinta ascententa. Astfel ca aurul nu este doar un metal popular pentru frumusetea si stralucirea sa, ci reprezinta in acelasi timp si o forma de investitie. Puteti valorifica extrem de usor si rapid obiectele din aur, doar prin verificarea autenticitatii si a caratajului acestora.

De ce sa dai aur la schimb?


Aveti posibilitatea de a inlocui bijuteriile din aur pe care nu le mai purtati sau care prezinta defecte, cu alte modele de actualitate sau cu un design diferit. Puteti obtine astfel o reducere substantiala din valoarea pe care trebuie sa o achitati pentru achizitia unei alte bijuterii. Pe langa acest aspect, contribuiti totodata si la refolosirea aurului, avand un impact pozitiv asupra mediului inconjurator.

Detineti acasa bijuterii pe care nu le-ati mai purtat de ani de zile, care nu va mai plac sau nu vi se mai potrivesc? Aruncati o privire in catalogul de bijuterii de pe website-ul www.ags-bijuterie.ro sau veniti cu aurul vechi in oricare din locatiile AGS, consilierii nostri va vor ajuta sa il schimbati cu o alta bijuterie pe gustul dumneavoastra.

aur la schimb