user

Nu esti logat

Intra in cont

Bratari cu diamante

Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)

O bratara cu diamante este cel mai romantic cadou pe care îl poți oferi

   Bratara cu diamante este cadoul pe care îl va prețui o viață. Indiferent dacă îți sărbătorești primul an de căsătorie, nunta de argint sau cea de aur, unirea voastră trebuie sărbătorită cu un cadou romantic. O bratara cu diamante este amintirea perfectă a motivului pentru care te-ai îndrăgostit. Când vine vorba de a-ți arăta devotamentul față de cealaltă jumătate, nimic nu-l simbolizează mai bine decât un diamant!
  În timp ce diamantele sunt în mod tradițional oferite drept cadou la cea de-a șaizecea aniversare a nunții, nu există niciun motiv pentru care această bratara cu diamante să nu funcționeze pentru oricare dintre ocaziile aniversare. Cu atâtea stiluri de bijuterii și opțiuni disponibile, diamantele sunt reflexul perfect al iubirii și angajamentului tău de-a lungul anilor. Suntem mândri să ne numim experți în industria diamantelor, ajutând sute de mii de clienți din să-și găsească cadourile aniversare perfecte de la AGS-Bijuterie.ro.

  În Grecia Antică, numeau diamantele - Adamas, ceea ce se traduce prin „invincibil” sau „neînvins”. Grecii credeau că pietrele prețioase sunt lacrimi ale zeilor sau cioburi de stele din cerul nopții. Această idee că diamantele reprezintă puterea, puterea și frumusețea a crescut doar în timp, făcându-le un simbol perfect al iubirii și al dăruirii. Fiecare cuplu sărbătorește momentele importante ale relației, oferind bratari cu diamante.Fiecare imperfecțiune naturală a unui diamant este recunoscută ca o caracteristică care îl deosebește de orice altă piatră.
  La fel ca dragostea ta, fiecare diamant este unic și diferit de oricare altul. Strălucirea unui diamant se măsoară prin felul în care lumina dansează în jurul pietrei și se reflectă înapoi în ochi. Fiecare mică fațetă din interiorul unui diamant creează frumusețea strălucitoare pe care o prezintă în lume. Bratari cu diamante sunt pentru momentele de care ne vom aminte peste ani și ani.

Frumusețea unui diamant dintr-o bratara cu diamante începe din interior

   Bratara cu diamante simbolizează legătura invincibilă pe care o are orice relație, o dată cu trecerea anilor. O bratara cu diamante se potrivește oricărei ocazii. Cui nu îi place să primească bijuterii cu o ocazie specială? După cum tocmai am spus, diamantele din orice modele de bratari cu diamante sunt cele mai bune prietene ale unei femei. O bijuterie este modalitatea perfectă de a sărbători un moment special.
  Numai din acest motiv, modelele de bratari cu diamante sunt cele mai bune de oferit. În funcție de ocazia care este sărbătorită, puteți alege diferite tipuri de bratari cu diamante. De exemplu, o brățară subtilă este perfectă pentru o promoție la locul de muncă sau un diamant de absolvire dacă persoana iubită a absolvit. Pentru ocazii mai personale, alegerea bijuteriei potrivite necesită mai multă atenție. Astfel de cadouri devin mai personale, deoarece implică mai multă dragoste.

  Aveți ceva de sărbătorit împreună, faceți amintiri și deveniți mai intim. Cumpărarea de bratari cu diamante pentru ocazii intime, precum aniversarea ta, aniversarea căsătoriei, necesită mai multă dragoste și atenție. Dar efectul final merită tot efortul! Puteți personaliza orice model de bratari cu diamante. Da, puteți oferi o bijuterie standard, dar care este valoarea suplimentară a bijuteriilor? La urma urmei, un tort de ziua fără lumânări rămâne un simplu tort.
  Deci, de ce nu personalizați o bratara cu diamante? Oferirea unei piese de bijuterie primește o valoare suplimentară pentru persoana iubită dacă ești atent la detalii. Luați data la care v-ați întâlnit prima dată, ziua de logodnă sau inițialele celeilalte. Personalizând diamantele, arăți cât de mult îți pasă de persoana iubită. Când o bratara cu diamante este completă și pe placul persoanei dragi, arăți că o cunoști de fapt cel mai bine știi exact ce îi place.

Marilyn Monroe spunea - "Bratarile cu diamante sunt cele mai bune prietene ale oricărei femei"

  Bratari cu diamante iubește orice femeie, iar Marilyn Monroe a fost un simbol al frumuseții și eleganței feminine. Un model pentru multe doamne atente și preocupate de modul în care arată, se îmbracă sau se poartă în societate. Notează ce bijuterii poartă persoana iubită cel mai mult, ce culoare se potrivește cel mai bine și preferințele în culoarea pietrei prețioase.
  Cu cât aveți mai multe detalii, cu atât personalizarea este mai bună și mai ușoară, iar alegerea modelului din atât de multe opțiuni de bratari cu diamante va fi mult mai ușoară. Alegeți bratari cu diamante care să se potrivească ochilor, sau de ce nu faceți alegerea în funcție de zodia care guvernează luna în care s-a născut. Diamantele durează o viață. Specialiștii în bratari cu diamante de la AGS-Bijuterie.ro sunt de acord cu afirmația că diamantele durează practic pentru totdeauna. Diamantele sunt cele mai dure pietre prețioase.

  Din acest motiv, diamantele sunt greu de deteriorat. Asta este, desigur, ca să nu spun că poți face ravagii pe un inel cu diamante! Afirmația se referă mai mult la faptul că poți purta diamante fără riscul de a se demoda. Dacă vrei să faci un cadou pentru nunta de platină, vei primi, cu siguranță, recomandarea de a achiziționa o bratara din platina. Nici platina nu se demodează, iar la o bratara din platina poți fi atent și la pietrele prețioase pe care le are.
  Alege piatra dintr-o bratara din palatina în funcție de culoarea preferată. O bratara din platina este un accesoriu care poate fi purtat în orice moment al zilei. Fie că alegi pentru persoana iubită o bratara cu diamante sau o bratara din platina aprecierea și dovada de iubire este de neegalat. Intră pe www.AGS-Bijuterie.ro și alege modelul dorit, în funcție de evenimentul pe care îl sărbătoriți.

bratari cu diamante
bratara din platina

Instagram @ags_jewelry