Bratari
Afişare 1 - 24 din 90 (4 pagini)

Brățară cu Diamante și Brățară Aur: Tennis, Vintage, Șnur, Brand

Brățara - elegantă, modernă sau clasică. Brățările sunt nelipsite din cutia cu bijuterii a unei femei. Sunt aliate puternice pentru a câștiga inimi, a sărbători un eveniment important, a memora un moment special și a recompensa realizările. A oferi o bijuterie, o brățară cu diamante de exemplu, reprezintă un gest veșnic semnificativ, imuabil, ceva la fel de frumos și etern ca un sentiment. Își va menține importanța și farmecul pe măsură ce relația voastră evoluează. În funcție de relația ta cu persoana căreia i le dăruiești, bijuteriile pot fi o reflexie a povestii voastre și a sentimentelor prețioase ce vă unesc. Alegerea unei brățări cu diamante de la AGS-Bijuterie.ro poate transmite apoi un mesaj de loialitate, pasiune, inspirație, înțelepciune, speranță, urări de bine sau pozitivitate. Poți oferi iubitei un cadou pentru aniversarea căsătoriei sau chiar să îi faci surpriză de Crăciun o brățară cu diamante. Sunt multe evenimente în viața unui cuplu care merită sărbătorite. Inele, coliere, cercei, pandantive și unele modele de brățări, toate au fost întotdeauna simboluri ale eleganței și feminității. În același timp, primirea unei bijuterii de la un bărbat denotă eleganță și bun gust.

O brățară cu diamante oferă valoare și feminitate

Brățara cu diamante - îți va oferi prestanță în societate! Oricare ar fi gustul tău, o brățară cu diamante va fi cu siguranță o alegere excelentă care spune mult despre tine. Oamenii care primesc bijuterii în dar se simt apreciați, importanți și doriți. Când alegeți ce fel de brățară cu diamante să oferiți cadou, indiferent dacă este un model clasic, vintage, trendy sau renumitele brățări tenis, amintiți-vă că aceste frumuseți milenare sunt capabile să întărească legăturile existente și să le remedieze pe cele destrămate. Nu uitați! Bărbații romantici oferă cadouri de neuitat, cum ar fi brățări cu diamante, inele cu diamante, coliere și pandantive, cercei, etc. Aceste obiecte sublimează frumusețea femeii tale, îi evidențiază culoarea ochilor și îi înfrumusețează trăsăturile.

Așadar, fă-o să strălucească cu o brățară elegantă cu diamante și pietre prețioase. Este adevărat faptul că bijuteriile sunt accesorii fashion de nelipsit din colecția de bijuterii a unei doamne, totodată o brățară din aur cu diamante, nu numai că îi vă aduce adevărata plăcere, ci o va considera la fel de importantă și valoarea ei sentimentală. Ne vor face întotdeauna să ne amintim cu drag de surpriza și persoana care ni le-a dat.

Oferă cadou o brățară din aur la aniversarea căsătoriei

Brățară din aur - un accesoriu versatil pentru orice femeie. O brățară din aur poate fi purtată zilnic, nu este deloc greu de asortat, și totodată în acest mod vei simți o legătură puternică cu cel care ți-a dăruit-o. Există multe tipuri diferite de brățări din aur pe care le puteți alege pentru prima aniversare, precum brățară aur cu șnur, brățară fixă, brățară tip tenis, etc. De asemenea, toate aceste modele pot fi făcute din aur galben, alb, roz, negru, cu pietre sintetice precum cubic zirconia sau pietre prețioase colorate (rubin, smarald, safir, topaz, onix, ametist, aquamarin, citrin), perle de cultura, etc.

Aurul galben este cel mai des întâlnit tip de aur în confecționarea bijuteriilor oferite cadou la prima aniversare a căsătoriei. Cu toate acestea, aurul alb și aurul roze au devenit un trend în ultimii ani, fiind de asemenea alegeri adecvate pentru multe modele de brățări aur. Cea de-a zecea aniversare a nunții este o etapă importantă. Acesta marchează sărbătorirea unui deceniu de viață împreună. Multe cupluri aleg să își ofere cu această ocazie o brățară din aur, precum renumitul model Cartier Love, pe care o puteți găsi la un preț foarte bun la AGS-Bijuterie.ro

*Bijuteriile comercializate de AMANET GOLD SERVICES SRL care au fost achizitionate prin intermediul caselor de amanet si care sunt puse ulterior spre vanzare, trec printr-un proces de curatare si reconditionare inainte de comercializarea acestora.