Bratari cu diamante
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

O brățară cu diamante este cadoul ideal pe care îl poți oferi

Brățară cu diamante - cadoul pe care îl va prețui o viață. Indiferent dacă îți sărbătorești primul an de căsătorie, nunta de argint sau cea de aur, această zi importantă trebuie sărbătorită cu un cadou care să vă rămână amintire. O brățară cu diamante este un cadou îndrăgit atât de el, cât și de ea. Când vine vorba de a-ți arăta devotamentul etern față de cealaltă jumătate, nimic nu-l simbolizează mai bine decât un diamant!

Diamantele sunt oferite în mod tradițional drept cadou cu ocazia oricărei aniversari. Cu atâtea stiluri de bijuterii și opțiuni disponibile, diamantele sunt reflexia perfectă a iubirii și angajamentului tău de-a lungul anilor. Suntem mândri să ne numim experți în industria diamantelor, ajutând zeci de mii de clienți să-și găsească cadourile aniversare perfecte de la AGS-Bijuterie.ro.

În Grecia Antică, diamantele se numeau Adamas, ceea ce se traduce prin „invincibil” sau „neînvins”. Grecii credeau că pietrele prețioase sunt lacrimi ale zeilor sau cioburi de stele din cerul nopții. Această idee că diamantele reprezintă puterea și frumusețea a crescut în timp, făcându-le un simbol perfect al iubirii și al dăruirii.

La fel ca dragostea ta, fiecare diamant este unic și diferit de oricare altul. Strălucirea unui diamant se măsoară prin felul în care lumina dansează în jurul pietrei și se reflectă înapoi în ochii partenerei tale. Cu cât diamantul are mai multe fațete, cu atât strălucirea lui va fi mai intensă. Atunci când oferi brățări cu diamante, oferi un cadou de care vă veți aminti peste ani și ani.

Frumusețea unei brățări cu diamante este memorabila

Brățara cu diamante - simbolizează legătura invincibilă dintre voi. O brățară cu diamante se potrivește oricărei ocazii speciale. Cui nu îi place să primească bijuterii? Orice modele de brățări cu diamante pot fi cele mai bune prietene ale unei femei. O bijuterie este modalitatea perfectă de a sărbători un moment deosebit din viața ei.

În funcție de evenimentul la care participi, poți opta pentru diferite tipuri de brățări cu diamante. De exemplu, o brățară tenis cu diamante este perfectă pentru o promovare la locul de muncă, pentru finalizarea studiilor superioare sau pentru încununarea unor reușite importante în viață. Pentru ocazii precum aniversarea relației ori a căsătoriei, alegerea bijuteriei potrivite necesită mai multă atenție. Astfel de cadouri sunt mai pretențioase și implică multă dragoste. De asemenea, o brățară cu diamante va fi moștenirea ideală pentru următoarele generații, ce nu se va devaloriza niciodată. Totodată, va rămâne mereu în ton cu tendințele de fashion.

Marilyn Monroe spunea - "Brățările cu diamante sunt cele mai bune prietene ale oricărei femei"

Brățări cu diamante – iubite de orice femeie. Marilyn Monroe a fost un simbol al frumuseții și eleganței feminine, un model pentru multe doamne atente și preocupate de modul în care arată, se îmbracă sau se poartă în societate. Bijuteriile purtate de ea erau piese iconice, de o strălucire de poveste.

Brățările cu diamante pot fi purtate cu orice ocazie, adaptate oricărei ținute de la casual, la ținute office sau elegante. Consilierii de la AGS-Bijuterie.ro. vă vor sfătui în alegerea perfectă a oricărui model de brățară cu diamante, potrivit dorințelor tale.

Diamantele durează o viață și nu se deteriorează ușor. Totodată, diamantele sunt cele mai rare și valoroase pietre prețioase din lume, cel mai dur element natural (cu o duritate de 10 pe scara Mohs), singura piatră compusa exclusiv dintr-un singur element chimic (carbon), precum și singura piatră care nu poate fi zgâriată de un alt material, cu excepția sa.

*Bijuteriile comercializate de AMANET GOLD SERVICES SRL care au fost achizitionate prin intermediul caselor de amanet si care sunt puse ulterior spre vanzare, trec printr-un proces de curatare si reconditionare inainte de comercializarea acestora.