Cercei cu pietre pretioase
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Farmecul unei perechi de cercei cu pietre prețioase

Cercei din aur cu pietre prețioase – o simbolistică specială. Cerceii confecționați din aur de 14K sau 18K, încrustați cu pietre prețioase și semiprețioase colorate precum rubine, safire, smaralde, ametist, topaz, citrin, opal, perle, etc, reprezintă adevărate piese statement pentru doamne și domnișoare, care le vor completa look-ul într-o manieră atractivă. Pietrele prețioase impresionează ochiul privitorului prin strălucirea și culorile lor aprinse. Cerceii din aur cu pietre prețioase pot fi purtați la ocazii speciale, dar există și modele simple de cercei cu pietre prețioase ușor de asortat cu orice ținută și care pot fi purtați zilnic. Abundența stilurilor și a modelelor de cercei existente vă permite să alegeți perechea ideală de cercei potrivită gusturilor voastre.

Accesorizeaza-ți zâmbetul cu o pereche de cercei cu rubine

Cercei cu rubine – culoarea pasiunii. Cuvântul “rubin” provine din latinescul “ruber”, care înseamnă roșu. Că piatră prețioasă, rubinul este un corindon dur, de culoare roșie, care este dată de urmele de crom. Rubinul este considerată a fi piatră iubirii, a pasiunii și a energiei, fiind simbolul unor sentimente foarte puternice. De aceea, o pereche de cercei din aur cu rubin este perfectă pentru a fi oferită în dar iubitei sau soției.

Cercei cu pietre prețioase care dau culoare look-ului tău

Cercei cu smaralde - verde, culoarea speranței! Smaraldul este una din cele mai rare și mai valoroase pietre prețioase din categoria berilurilor. Culoarea verde a smaraldului este dată de ionii de crom și vanadiu. Smaraldul a fost utilizat în confecționarea bijuteriilor încă de acum 4000 ani din Egiptul Antic, când era considerat un simbol al tinereții eterne. Dacă îți accesorizezi ținuta cu o pereche de cercei din aur alb de 18K cu smaralde, nu doar că vei adăuga un plus de culoare ținutei tale, dar vei emite și vibrații energetice pozitive.

Cercei cu safire- oferă o notă de elegantă ținutei tale. Safirul este o piatră prețioasă cu rol protector, fiind considerată piatră înțelepciunii și a prosperității. Albastrul este cea mai întâlnită culoare a safirului, însă există și safire de alte culori, precum violet, galben, roz, portocaliu, alb, verde sau negru. O pereche de cercei cu safire poate fi un cadou perfect pentru o persoană specială.

*Bijuteriile comercializate de AMANET GOLD SERVICES SRL care au fost achizitionate prin intermediul caselor de amanet si care sunt puse ulterior spre vanzare, trec printr-un proces de curatare si reconditionare inainte de comercializarea acestora.