Cercei din aur
Afişare 1 - 24 din 161 (7 pagini)

O pereche de cercei din aur se asortează cu ușurință cu alte accesorii
Cerceii din aur– printre cele mai căutate bijuterii. Cerceii reprezintă unele dintre cele mai purtate și apreciate bijuterii din întreaga lume. Cerceii sunt prima bijuterie pe care îi poartă o femeie, încă de la o vârstă foarte fragedă. Astfel, cerceii sunt impăriți în două categorii: cercei din aur pentru bebeluși și copii, precum și cercei din aur pentru femei. În funcție de tipul lor, cerceii au diferite sisteme de închidere, cele mai populare fiind cu șurub sau cu tortiță. De asemenea, există diferite modele de cercei pentru damă, potriviți pentru orice ocazie: cercei rotunzi sau cu formă ovală, cercei lungi cu diverse pandantive sau cu lanț, cercei stud, etc.

O pereche de cercei pune în evidență și înfrumusețează trăsăturile feței
Cerceii din aur– cadoul potrivit. De ce să oferi cadou o pereche de cercei din aur? Achiziționarea unei perechi de cercei din aur este o alegere facilă, pentru că nu ai nevoie de o anumită dimensiune sau mărime precum în cazul celorlalte bijuterii. Există numeroase modele de cercei din aur din care puteți alege. Fie că îi veți oferi cadoul unei persoane din familie, unei prietene sau unei colege de birou, cerceii din aur sunt alegerea ideală. Aleasă cu grijă, o pereche de cercei este un cadou inedit, care cu siguranță îi va aduce zâmbetul persoanei dragi. Când optați pentru acest tip de cadou pentru o persoană dragă, puteți să țineți cont și de preferințele acesteia. Observați dacă poartă bijuterii din aur galben sau aur alb și alegeți o pereche de cercei de aceeași nuanță, cu siguranță o va adora! Perechea de cercei din aur perfectă va pune în valoare trăsăturile și forma feței persoanei dragi, făcând-o să strălucească.

Impresioneaz-o cu o pereche de cercei din aur
Cercei din aur - accesoriul nelipsit al unei femei. Dacă doriți să achiziționați cadou o pereche de cercei de aur damă, din magazinul online ags-bijuterie.ro puteți alege dintr-o gama variată de cercei din aur galben, aur alb sau aur roz, precum și combinații între aceste culori, cercei cu pietre cubic zirconia, cu perle sau model simplu din aur solid de 14K sau 18K. Cercei rotunzi sau cercei cu tortiță din aur galben de 14K sunt modele foarte populare. O pereche de cercei simplă, cu șurub, este o alegere cu care nu poți da greș, fiind potrivită oricărei persoane.

*Bijuteriile comercializate de AMANET GOLD SERVICES SRL care au fost achizitionate prin intermediul caselor de amanet si care sunt puse ulterior spre vanzare, trec printr-un proces de curatare si reconditionare inainte de comercializarea acestora.