Inele
Afişare 1 - 24 din 101 (5 pagini)

Expune-ți feminitatea cu eleganță și stil purtând inel din aur cu diamante

Bijuterii cu diamante – expresie a personalității. Atunci când alegem ce bijuterii să purtăm, trebuie să alegem obiecte care să ne surprindă cel mai bine stilul. Inelul este o bijuterie care exprimă o emoție despre o poveste importantă din viață noastră, precum un eveniment marcant pe care am vrut să îl sărbătorim: logodna sau căsătoria, zi de naștere, moștenire, încununarea unui succes.

În colecția de inele cu diamante și pietre prețioase de la magazinul de lux AGS Jewelry din Piața Română 5, sector 1, București, regăsiți o selecție de bijuterii unice, din aur galben, aur alb sau aur roze, cu diamante naturale de calitate, la prețuri atractive. Consilierii noștri sunt aici să va îndrume în a găsi inelul cu diamant potrivit stilului vostru.

Inele din aur sunt bijuterii râvnite de orice femeie

Inele din aur– pentru orice buzunar. Cu sau fără pietre, indiferent de carataj sau culoarea aurului, inelele sunt nelipsite din cutia cu accesorii a unei femei. Alegerea unui inel din aur depinde de mai mulți factori: stilul vestimentar, personalitate, vârstă, culoarea pielii, forma și mărimea degetelor, evenimentul la care participați. Există numeroase modele de inele din aur pe piață, majoritatea sunt de 14K sau 18K.

În funcție de preferințele fiecărei persoane, există inele din aur cu design-uri simple sau complexe, modele clasice sau moderne. În general, modelele de inele subțiri din aur sunt potrivite pentru a fi adaptate oricărei ținute și la orice tip ce eveniment, în timp ce modelele sofisticate nu pot fi purtate cu aceeași lejeritate, ele fiind potrivite pentru ținutele de seară de tip cocktail.

Inelul de logodnă semnifică devotamentul față de persoană iubită

Inele de logodnă - promisiunea iubirii. Un inel de logodnă reprezintă o dovadă a angajamentului și a dăruirii, fiind un simbol semnificativ al călătoriei pe care tu și persoană iubita o veți parcurge prin viață. Când îi oferi inelul de logodnă, îi oferi dovada clară a iubirii infinite. Un inel de logodnă este cea mai specială bijuterie pe care o va purta și este important să se potrivească cu stilul persoanei dragi.

Design-ul unui inel de logodnă clasic are, în general, o montură cu o singură piatră, denumirea acestui model fiind inel solitaire. Există și inele de logodnă cu montură mai complexă, având pietre încrustate pe brațe, acestea fiind numite inele solitaire pave. Oricum ar fi realizate, inelele de logodnă denotă eleganță și feminitate.

*Bijuteriile comercializate de AMANET GOLD SERVICES SRL care au fost achizitionate prin intermediul caselor de amanet si care sunt puse ulterior spre vanzare, trec printr-un proces de curatare si reconditionare inainte de comercializarea acestora.