Inele cu pietre pretioase
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)

Inele cu pietre prețioase strălucitoare și elegante

Inele cu pietre prețioase – dă viață bijuteriilor tale. Inelele cu pietre prețioase colorate precum smaralde, rubine, safire, topaz, ametist, opal, citrin etc sunt obiectele de bijuterie perfecte pe care să le adaugi în colecția ta. Pietrele prețioase sunt o modalitate frumoasă de a-ți exprima sentimentele prin culori. Fiecare piatră prețioasă are o semnificație aparte, tocmai de aceea un inel cu piatră prețioasă poate fi cadoul ideal pentru orice ocazie. Diamantul, rubinul, smaraldul și safirul intră în categoria pietrelor prețioase, în timp ce alte pietre precum ametist, onix, cuarț, topaz, etc sunt considerate a fi pietre semiprețioase. Toate acestea vor aduce un plus de eleganță și rafinament oricărei bijuterii.

Inele cu pietrele prețioase cu o semnificație aparte

Inele cu pietre prețioase – ce simbolizează acestea? Există o serie de pietre prețioase despre care se crede că au efecte terapeutice, energizante și chiar protectoare. De exemplu, despre smarald se spune că aduce bogăție și putere, că stimulează inteligența și îți întărește memoria. De asemenea, purtând un inel cu smarald, vei face o asociere cu verdele naturii și te vei simți mai protejat, odihnit și liniștit. Un inel cu safir îți poate atrage prosperitatea, împlinirea dorințelor, fericirea, fiind considerată piatra înțelepciunii și a regalității. Nuanțele electrizante ale safirului inspiră curaj și îndrăzneală, emanând și un rafinament deosebit. Rubinul semnifică înțelepciunea spirituală, inocența și armonia. Inelele cu rubin de culoare intensă sunt un simbol al frumuseții și pasiunii, un cadou ideal pentru a fi oferit femeilor în momentele importante din viața lor.

Alege inelul cu pietre prețioase care i se potrivește

Un inel cu piatră prețioasă - un cadou unic. Dacă vrei să achiziționezi un cadou pentru o persoană specială, atunci cu siguranță va fi un inel cu pietre prețioase, pentru că acesta o va pune în valoare și va stârni privirile oricui. Aceste inele din aur cu pietre prețioase sunt adorate de femeile din întreaga lume, indiferent de vârstă. Considerăm că nu există doamnă căreia să nu îi placă acest cadou, pe care îl va iubi și îl va transforma într-una din bijuteriile ei preferate. Inelele din aur cu pietre prețioase denotă rafinament, eleganță, strălucire și induc o stare de spirit foarte bună celei care le poartă. Magazinul online www.ags-bijuterie.ro cuprinde o selecție specială de inele din aur cu pietre prețioase și semiprețioase din care puteți alege cadoul potrivit, indiferent de ocazia cu care doriți să îl oferiți.

*Bijuteriile comercializate de AMANET GOLD SERVICES SRL care au fost achizitionate prin intermediul caselor de amanet si care sunt puse ulterior spre vanzare, trec printr-un proces de curatare si reconditionare inainte de comercializarea acestora.