Inele de logodna
Afişare 1 - 24 din 25 (2 pagini)

Primul inel de logodnă cu diamant din istoria omenirii

Inelul de logodnă – reprezentant al iubirii. Antropologii consideră că istoria inelelor de logodnă pornește încă din cele mai vechi timpuri, din vremea Imperiului Roman, atunci când soțiile obișnuiau să poarte inele cu cheițe mici atașate, simbolizând legătura strânsă dintre ele și soțul lor.

Prima atestare oficială a unui inel de logodnă cu diamant a apărut în anul 1477, când Arhiducele Maximillian al Austriei a comandat această bijuterie pentru logodnica sa, Maria de Burgundia. Din acest moment, inelul de logodnă a simbolizat unirea dintre două suflete pereche și a devenit o tendință în rândul nobililor și aristocraților de la acea vreme, tradiție ce a continuat chiar până în prezent.

Ce modele de inele din aur găsești în magazinul AGS

Inele de logodnă- mii de modele. Există o multitudine de modele de inele de logodnă: fie că vorbim de inele de 14K (marcate cu titlu 585), de 18K (marcate cu titlu 750) sau chiar din platină (marcate cu titlu 950), din aur galben, aur alb, aur roze sau aur negru, cu briliante naturale, cu pietre prețioase sau zirconiu, cu montură simplă cu o singură piatră sau cu montură complexă de tip pave, toate aceste obiecte de bijuterie sunt cel mai reprezentativ simbol al iubirii dintre doi îndrăgostiți.

Magazinul online www.ags-bijuterie.ro vă oferă o colecție impresionantă de inele de logodnă, cu o descriere detaliată, așa încât să puteți face o alegere cu ușurință.

Alegerea ideală a inelului de logodnă

Inelul de logodnă - potrivit personalității ei. Atunci când vine vorba de alegerea inelului de logodnă, trebuie să ții cont și de personalitatea și preferințele persoanei iubite. De exemplu, dacă știi deja că are bijuterii din aur galben, poți opta pentru un inel de logodnă din aur galben, care cu siguranță va fi pe placul ei și îl va iubi.

Dacă iubita ta este o persoană simplă și feminină, îți sugerăm să optezi pentru un inel de logodnă finuț, model solitaire, cu o singură nestemată. În schimb, dacă partenera ta are un stil mai sofisticat, atunci s-ar putea să îi placă un inel de logodnă modern și complex, cu mai multe diamante, care să se îmbine perfect cu personalitatea ei. Un inel de logodnă cu piatră mai mare denotă un aspect dominant și este potrivit doamnelor cu o personalitate puternică. 

*Bijuteriile comercializate de AMANET GOLD SERVICES SRL care au fost achizitionate prin intermediul caselor de amanet si care sunt puse ulterior spre vanzare, trec printr-un proces de curatare si reconditionare inainte de comercializarea acestora.