user

Nu esti logat

Intra in cont

Garantia produselor

Ceasurile comercializate de AMANET GOLD SERVICES SRL prin intermediul website-ului www.ags-bijuterie.ro, precum și în locațiile sale fizice, vin însoțite de certificate de garanție. În cazul ceasurilor care dețin documentele originale, precum și garanția în termen de la producător, nu se mai acordă garanția AGS Jewelry. Pentru ceasurile care nu au documentele originale ori garanția oferită de brand a expirat, se va acorda o garanție pe o perioadă de 12 luni din partea AGS Jewelry. Garanția este valabilă numai însoțită de factură de achiziție (și/sau bon fiscal) și certificatul de conformitate AGS Jewelry, semnat și ștampilat.  

Garanția nu se acordă în cazul produselor care prezintă intervenții neautorizate asupra stării lor originale sau în cazul produselor care nu au fost îngrijite corespunzător, conform indicațiilor consilierilor noștri. Garanția acoperă posibile defecțiuni mecanice ale Bunurilor care nu au fost cauzate de factori externi sau de o utilizare neglijență (lovituri, accidente, ceasul a fost scăpat, infiltrații de apă, urme normale de uzură, pierdere, furt etc). De asemenea, garanția nu acoperă revizia periodică (mentenanță, service) a Bunurilor. Garanția nu mai este valabilă dacă ceasul a suferit intervenții care fac imposibilă identificarea corectă a obiectului sau a numărului de serie.

AMANET GOLD SERVICES SRL oferă certificat conformitate pentru bijuteriile comercializate în magazinele sale. Certificatul de conformitate atestă autenticitatea și caracteristicile metalului prețios din care este confecționat produsul. AMANET GOLD SERVICES nu își asumă reponsabilitatea în cazul deteriorării bijuteriilor din cauza nerespectării indicațiilor de folosire și îngrijire a produselor, a accidentelor, neglijenței, precum și în caz de pierdere sau furt, ori a altor factori care nu au legătură cu defecte de material sau manoperă. AMANET GOLD SERVICES își declină orice responsabilitate în cazul pierderii de către Client a pietrelor de orice tip (prețioase, semiprețioase, cubic zirconia, etc) aferente bijuteriei achiziționate. 

Bijuteriile comercializate de AMANET GOLD SERVICES sunt verificate și marcate în conformitate cu legislația în vigoare, sub îndrumarea și controlul Autorită̆ții Naț̦ionale pentru Protecția Consumatorilor. 

Instagram @ags_jewelry

whatsapp