Intrebari frecvente - Serviciile Noastre

Acceptăm majoritatea brandurilor cunoscute de ceasuri de lux pentru service și autentificare.

La momentul actual este din ce in ce mai dificil sa identifici dacă ceasul tău este autentic sau nu. Te invităm în cadrul locației noastre pentru autentificarea ceasului tău. Deținem personal cu experiență, specializati internațional, care poate stabili cu certitudine în urma procesului de autentificare originalitatea ceasului tău.

Îți stăm la dispoziție pentru servicii de evaluare și autentificare in fiecare zi lucrătoare a săptămânii, de luni până vineri, in intervalele orare menționate pentru locația AGS Jewelry Romană, în secțiunea Contact a website-ului nostru.

Prin AGS Watches oferim servicii complete de reparație, mentenanță și autentificare pentru ceasuri de lux, personal dedicat, calificat și cu o vastă experiență în domeniu, consiliere de specialitate, precum și siguranța ceasului tău de lux.

Ne străduim să îți oferim o plajă de prețuri competitive și un timp de service cât mai scurt pentru ceasurile tale de lux. Practicăm prețuri conforme pieței locale, deoarece deși suntem calificați în străinătate ne desfașurăm activitatea în România.

Vă invitam în cadrul locației noastre împreună cu ceasul, actele sale și un act de identitate. Veți lăsa ceasul la noi în baza unui proces verbal de predare-primire și în cel mai scurt timp veți fi contactat/a de unul dintre experții nostri cu informații despre costurile și durata interventiei noastre.

Operațiunile de service rapid se încadrează între 15 minute si 1 ora. Pentru operațiunile mai complexe veți fi anuntat/a de durata acestora în urma estimării reparatiei. Pentru o revizie completă mecanism durata medie este de 4 zile lucrătoare iar pentru operațiunea de polisare sunt necesare aproximativ 3 zile lucrătoare.

În cazul refuzului devizului de reparatie va fi necesară achitarea costului de estimare.