user

Nu esti logat

Intra in cont

Metoda de plata si retur

Modalitati de plata 


Plata produselor achizitionate se poate efectua prin urmatoarele modalitati:


Plata prin transfer bancar - se aplica tuturor produselor achizitionate online, pe site-ul www.ags-bijuterie.ro. Puteti transfera contravaloarea produsului/produselor achizitionate in contul nostru de lei din cadrul bancii BRD si veti fi contactat/a in scurt timp de catre un reprezentant al firmei noastre. Livrarea produselor va fi efectuata doar dupa ce suma de bani aferenta produsului/produselor achizitionat/e a intrat in contul nostru.

Plata prin numerar, in sistem ramburs - este aplicabila numai produselor achizitionate online cu o valoare de pana in 5000 lei. Veti plati contravolarea obiectului/obiectelor achizitionate reprezentantului firmei de curierat, in momentul livrarii comenzii. Veti primi factura proforma emisa de firma noastra. Va rugam sa completati corect toate informatiile necesare emiterii facturii.

Plata prin numerar - este aplicabila numai produselor achizitionate si ridicate din magazinul nostru din Bd. C. Coposu nr. 1 C, Sector 3, Bucuresti si se efectueaza in momentul cumpararii acestora. In baza informatiilor furnizate de dumneavoastra vi se va emite factura fiscala aferenta produselor achizitionate si deasemenea si bonul fiscal.

Plata cu cardul bancar - se aplica produselor achizitionate in cadrul magazinului nostru din Bd. C. Coposu nr. 1 C, Sector 3, Bucuresti si este efectuata cu ajutorul terminalului P.O.S. in momentul achizitiei acestora.  In baza informatiilor dvs. vi se va emite factura fiscala aferenta produselor cumparate. 


Politica de livrare

Livrarea produselor comercializate de Amanet Gold Services pe teritoriul Romaniei livrarea se realizează prin intermediul firmei de curierat Fan Curier în 1-3 zile de la plasarea comenzii. Pentru toate detaliile legate de livrare vă rugăm să consultati departamentul nostru de informații și sesizări prin email-ul [email protected] sau la numărul de telefon 0720. 247. 247.


Politica de retur

Potrivit OUG nr 34/2014, produsele comercializate prin site-ul www.ags-bijuterie.ro se pot returna in termen de 14 zile lucratoare de la intrarea in posesie fizică, cumparatorul suportand astfel costurile de transport. Pentru a fi returnat produsul in cauza trebuie să indeplineasca următoarele condiții:

• Să fie însotit de factură, certificatul de autenticitate și toate documentele originale cu care a fost livrat

• Să fie returnat în aceeasi stare ca în momentul în care a fost livrat, în ambalajul original. Nu sunt acceptate produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate sau care prezintă urme de folosire excesivă sau uzură, ciobituri, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice / electrice și produsele cărora le lipsesc accesoriile cu care au fost livrate inițial. 

Clientul poate cere returul produsului sau produselor achiziționate dacă:

• Produsul nu este conform cu descrierea și specificatiile ofertei Vânzatorului sau detaliile prezente pe site-ul www.ags-bijuterie.ro. Clientul poate opta pentru înlocuirea produsului în cauză cu un produs cu valoare mai mare, plătind diferența de bani sau pentru înlocuirea produsului cu un produs de valoare mai mică, în acest caz Amanet Gold Services obligându-se să ramburseze Clientului suma de bani care reprezintă diferența de preț dintre cele două produse

• Produsul a fost livrat gresit – Clientul poate reclama acest lucru în vederea înlocuirii produsului în cauză cu cel corect


Amanet Gold Services va înapoia contravaloarea produsului sau produselor achiziționat/e in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului/produselor returnat/e.  Clientul are posibilitatea de a returna produsul folosind firmele de curierat menționate în cadrul secțiunii Politica de Livrare, poate utiliza alte mijloace de livrare sau se poate prezenta personal cu produsul/produsele în cadrul magazinului din Bd. C. Coposu nr. 1C, București. În toate situațiile descrise mai sus. Clientul va plăti cheltuielile de transport aferente returului produsului/produselor achiziționate.

În cazul în care produsul se returnează în cadrul magazinului din Bd. C. Coposu nr. 1C, București, și modalitatea de plată a fost transferul bancar, returul banilor se va efectua tot prin transfer bancar și nu prin numerar la casierie. 

Nu se accepta returul bijuteriilor achiziționate din magazinul din Bd. C. Coposu nr. 1C, București.

Instagram @ags_jewelry

whatsapp