user

Nu esti logat

Intra in cont

Modalitati de plata

Plata produselor achizitionate se poate efectua prin urmatoarele modalitati:

 

Plata prin transfer bancar - se aplica tuturor produselor achizitionate online, pe site-ul www.ags-bijuterie.ro. Puteti transfera contravaloarea produsului/produselor achizitionate in contul nostru de lei din cadrul bancii BRD si veti fi contactat/a in scurt timp de catre un reprezentant al firmei noastre. Livrarea produselor va fi efectuata doar dupa ce suma de bani aferenta produsului/produselor achizitionat/e a intrat in contul nostru. 

 

•  Plata prin numerar, in sistem ramburs - este aplicabila numai produselor achizitionate online cu o valoare de pana in 5000 lei. Veti plati contravolarea obiectului/obiectelor achizitionate reprezentantului firmei de curierat, in momentul livrarii comenzii. Veti primi factura proforma emisa de firma noastra. Va rugam sa completati corect toate informatiile necesare emiterii facturii.

 

• Plata prin numerar - este aplicabila numai produselor achizitionate si ridicate din cadrul magazinelor noastre si se efectueaza in momentul cumpararii acestora. In baza informatiilor furnizate de dumneavoastra vi se va emite factura fiscala aferenta produselor achizitionate si deasemenea si bonul fiscal.

 

• Plata cu cardul bancar - se aplica produselor achizitionate in cadrul magazinelor noastre si este efectuata cu ajutorul terminalului P.O.S. in momentul achizitiei acestora.  In baza informatiilor dvs. vi se va emite factura fiscala aferenta produselor cumparate.