user

Nu esti logat

Intra in cont

Modalitati de plata

Plata produselor achizitionate se poate efectua prin urmatoarele modalitati:

 

Plata prin transfer bancar - se aplica tuturor produselor achizitionate online, pe site-ul www.ags-bijuterie.ro. Puteti transfera contravaloarea produsului/produselor achizitionate in contul nostru de lei din cadrul bancii BRD si veti fi contactat/a in scurt timp de catre un reprezentant al firmei noastre. Livrarea produselor va fi efectuata doar dupa ce suma de bani aferenta produsului/produselor achizitionat/e a intrat in contul nostru. 

 

•  Plata prin numerar, in sistem ramburs - este aplicabila numai produselor achizitionate online cu o valoare de pana in 5000 lei. Veti plati contravolarea obiectului/obiectelor achizitionate reprezentantului firmei de curierat, in momentul livrarii comenzii. Veti primi factura proforma emisa de firma noastra. Va rugam sa completati corect toate informatiile necesare emiterii facturii.

 

• Plata prin numerar - este aplicabila numai produselor achizitionate si ridicate din magazinul nostru din Bd. C. Coposu nr. 1 C, Sector 3, Bucuresti si se efectueaza in momentul cumpararii acestora. In baza informatiilor furnizate de dumneavoastra vi se va emite factura fiscala aferenta produselor achizitionate si deasemenea si bonul fiscal.

 

• Plata cu cardul bancar - se aplica produselor achizitionate in cadrul magazinului nostru din Bd. C. Coposu nr. 1 C, Sector 3, Bucuresti si este efectuata cu ajutorul terminalului P.O.S. in momentul achizitiei acestora.  In baza informatiilor dvs. vi se va emite factura fiscala aferenta produselor cumparate.