Ceasuri CVSTOS
Afişare 1 - 24 din 52 (3 pagini)


CVSTOS – THE TIME KEEPER - un adevarat reper avangardist in ceea ce priveste ceasornicaria de ultima generatie.

Cvstos este considerat a fi unul din cele mai prestigioase branduri elvetiene de ceasuri de lux contemporane, creatiile sale fiind caracterizate mai ales prin unicitate si inovatie. Cvstos imbina perfect traditia ceasornicariei elvetiene cu tehnica si designul modern futurist, creand piese impunatoare, cu un impact estetic nemaiintalnit.

Denumirea “Cvstos” vine din limba latina veche si inseamna “gardian”. In viziunea celor doi co-fondatori, Sassoun Sirmakes si Antonio Terranova, misiunea Cvstos este sa protejeze acest spirit de pionier in horologerie. Cu o istorie relativ recenta, brandul fiind infiintat la Geneva in anul 2005, traditia promovata de Cvstos in lumea ceasornicariei de rang inalt are radacini mult mai puternice.

Cvstos urmareste indeaproape tendintele actuale si ofera colectii moderne de ceasuri atat pentru domni, cat si piese atragatoare pentru doamne. Stilul Cvstos imbratiseaza o abordare noua, creativa, de ultima generatie, fara sa se indeparteze totusi de principiile ceasornicariei traditionale.