0720 247 247 | contact@ags-bijuterie.ro
Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Garantia Produselor

Garanția se acordă în baza prezentării de către Client a facturii și a certificatului de garanție în cazul ceasurilor. Amanet Gold Services oferă pentru toată gama de ceasuri de lux, achiziționate atât în cadrul magazinului său din Bd. C. Coposu nr. 1C, București, cât și online, prin intermediul site-ului său www.ags-bijuterie.ro sau prin terți o garanție de 6 luni la mecanism. Garanția nu se acordă în cazul produselor care prezintă intervenții neautorizate asupra stării lor originale, precum și în cazul produselor cărora le lipsesc accesoriile cu care au fost livrate inițial. 
 
Amanet Gold Services oferă certificat de garanție și conformitate pentru bijuteriile comercializate. Certificatul de garanție și conformitate atestă că produsul achiziționat este din aur și îndeplinește cerințele de calitate conform prevederilor legale in vigoare.
 
Perioada de garanție este de 15 zile de la data achiziționării produsului. Garanția nu se acordă în cazul deteriorărilor provocate bijuteriei din cauza nerespectării indicațiilor menționate în cadrul certificatului, a accidentelor, a neglijenței, a utilizării necorespunzătoare a acesteia sau a altor factori care nu au legătura cu defectele de material sau de manoperă. Amanet Gold Services își declină orice responsabilitate în cazul pierderii de către Client a pietrelor prețioase și semiprețioase aferente bijuteriei achiziționate.